Leemkolkweg 3a, 3985 SL Werkhoven
+31 (0)6 54 38 64 37
info@brunoeventsupport.nl

Onze dienstverlening

Evenementen

Of een evenement nu plaatsvindt in een stadion of in uw achtertuin, geluid, beeld en licht worden locatieafhankelijk perfect afgestemd op de omgeving en de wensen van de organisatie. Door gebruik te maken van de modernste technieken kunnen wij elk evenement op audiovisueel gebied tot een succes maken.

Om de veiligheid van uw gasten optimaal te waarborgen kunnen wij ook een ontruimings- of calamiteitensysteem verzorgen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor artiestenbemiddeling.

Buitengeluid

Bruno Event Support is dé specialist in buitengeluid. Wij hebben de beschikking over hoogwaardige Bose 802 speakers, met een in eigen beheer ontwikkeld rigging systeem.

Natuurlijk beschikken wij ook over een traditioneel 100 volt hoorn installatie.


Met onze expertise kan ieder buitenevenement tot in details ondersteund worden.

Congressen

Een internationaal congres voor specialisten of een productpresentatie bij een klantendag, Bruno Event Support biedt hiervoor altijd op maat audiovisuele ondersteuning. Geluid, beeld en licht moeten bij dit soort evenement optimaal op elkaar afgestemd zijn. En daar kunt u bij ons van op aan!

Headset-, revers-, hand heldmicrofoons, geen probleem. DCN vergadersysteem, stemkastjes of een tolksysteem, ook dat verzorgen wij voor u.

U geeft aan wat u op audiovisueel gebied wenst en wij zorgen voor een gegarandeerde professionele invulling van uw behoeften.